Céginformáció

Szaho Bt.

A tatai székhelyű Szaho Bt. 1999-ben alakult. Az alapítók természetes magyar személyek, tagi létszámunk 2 fő. A közel 25 éves fennállásunk óta fő tevékenységi körünk az építőiparban jelenleg hiányszakmaként jelenlévő villanyszerelés és az ahhoz kapcsolódó kiegészítő tevékenységek, de mostanra már a géptelepítés és a villamos berendezésgyártás területén is kiterjedt referenciákkal rendelkezünk.

Cégünket minőségi munkavégzéssel és a határidők betartásával komoly építőipari vállalkozásként tartják számon.

Az építőipari kivitelezésen belül legnagyobb súllyal lakossági és ipari létesítmények villamos kivitelezését vállaljuk, de helyet kapnak továbbá villamos biztonsági, villámvédelmi, tűzvédelmi és robbanás biztonságtechnikai felülvizsgálatok is.

Tata vonzáskörzetében (60 km) igényesen kialakított társasházak, közintézmények, műemlék épületek és ipari létesítmények szintén a Szaho Bt. munkái.

Kivitelezési munkáinkat 1 fő szakképzett projektvezető és 2 fő, nagy kivitelezői tapasztalattal rendelkező szerelésvezető irányítja. Szerelői kapacitásunk alvállalkozókkal együtt közel 22 fős, munkatársaink kipróbált, tapasztalt szakemberek.

A társaságunk vezetőségének célja a hosszú távú fejlődés, a piaci pozíciók megtartása és azok növelése, további beszállítók és alvállalkozók felkutatása ezt elsősorban a megbízható munkavállalói állományunkra, stabil beszállítóinkra, alvállalkozóinkra, minőségi szolgáltatások nyújtására kívánjuk alapozni.

Vállalkozásunk dinamikus fejlődését árbevételünk közel 10-szeres növekedése tükrözi!

 

Ügyvezető: Szabó Sándor

Műszaki vezető / Projektvezető: Tóth Tamás

Szerelésvezető: Szűcs Attila